pirmdiena, 2010. gada 9. augusts

GPS navigācija ar Sygic Mobile

Beidzot uzstādīju telefonā navigācijas programmu, jo Google Mobile lietot roka neceļas, kamēr vien nebūs iespējams kartes iekopēt telefona atmiņas kartē. Izmēģināju Sygic Mobile Maps 10, par ko (tā gan bija vecāka versija) bija palikušas labas atmiņas, jo izbraukt Tallinas centru, bez programmas brīdinājumiem par nepieciešamību ieņemt pareizo joslu, būtu krietni vien sarežģīti.

Iekopēju tikai Baltijas kartes, kas neaizņemt nemaz tik daudz vietas. Visas Eiropas kartes kopā aizņem teju 2 Gb atmiņas kartes vietas. Intereses pēc ļāvu programmai mani vadīt braucienā no Duntes ielas Sky līdz Rāmavai. Vispirms atteicos no idejas, ka no Valdemāra ielas, vajadzētu nogriezties uz Raiņa bulvāri. Braucu zem Vanšu tilta. Vēlāk nepaklausīju idejai, ka, pēc Akmens tilta šķērsošanas, būtu jāturas kreisajā joslā, un ceļš jāturpina taisni, un nogriezos uz Mūkusalas ielu. Nu, un apdzīvotā vieta Rāmava, pēc programmas domām, atrodas klajā laukā.

Bet visādi citādi braukt var, norādījumi ir skaidrā un skaļā angļu valodā (latviešu valodas sarakstā, šķiet, nebija), un problēmu programmai strādāt raiti uz Wildfire arīdzan nebija. Uz ceļiem ārpus Latvijas varētu būt gana labs palīgs.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru